Ματ σε 2 υφέσεις
Συνεργάτες

Το μουσικό σχήμα ‘Ματ σε 2 Υφέσεις’ ιδρύθηκε το 1999 από αποφοίτους του Μουσικού Σχολείου Ιλίου. Έκτοτε, πραγματοποίησε τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές απόπειρες: Την ομότιτλη παραγωγή, Ματ σε Δύο Υφέσεις, του Νίκου Γράψα και του συγκροτήματος ‘Δυνάμεις του Αιγαίου’ (2003), την παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη, Ψέμα σαν αλήθεια, τη γενική επιμέλεια της οποίας είχε ο Haig Yazdjian (2005) και το Τρύπιο Φεγγάρι (2009). 

mat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Φλεβάρη του 2011, η μπάντα απ' την Αθήνα διέθεσε στο διαδίκτυο (www.matse2ifesis.net) το πιο πρόσφατο ηχογράφημά της υπό τον τίτλο Τα τέσσερα τραγούδια του Μίλτου Σαχτούρη.

 Τα τελευταία οχτώ χρόνια, το σχήμα έχει να επιδείξει μια σειρά συμπράξεων με σπουδαίους καλλιτέχνες, έναν σημαντικό αριθμό δισκογραφικών συμμετοχών (σε δημιουργικό, αλλά κι εκτελεστικό επίπεδο), πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και συνεργασίες με ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Το 2010 συμμετείχαν στη δεύτερη προσωπική δουλειά του Τάσου Γιαννίκου «Σπουδη στο τίποτα και στο κάτι» παίζοντας αλλά και τραγουδώντας στο ομώνυμο τραγούδι. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Νέο Βίντεο
ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ[περισσότερα ]
Η μέσα μου θάλασσα
cd sea
triangle download