Σαν το γιοφύρι της Άρτας αυτό το cd (ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ)

Σαν το γιοφύρι της Άρτας  αυτό το cd. Ολημερίς το έχτιζα, το βράδυ γκρεμιζόταν. Κοντά ενάμιση χρόνο το παλεύω. Η μόνη διαφορά από το γεφύρι είναι ότι εκεί ασχολήθηκαν 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες ενώ για το cd όλα περάσαν από τα χέρια μου, συναντώντας πολλές φορές και τη προκλητική αδιαφορία πολλών ανθρώπων. Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που βοήθησαν όπως ο Νίκος Κούρος που έκανε τις ενορχηστρώσεις και η υποστήριξή του ήταν πολύ σημαντική.

Τέλος καλό, όλα καλά. Το cd κυκλοφόρησε και τώρα (όπως κάθε γνήσιο ψώνιο) έχω και γω το δικό μου cd. Έτσι λίγο παραπέρα από τα cd της απόλυτης ελληνίδας σταρ Άννας Βίσση  και τα cd της εξαιρετικής αηδού (όχι δεν έκανα λάθος την ορθογραφία) Στέλλας Μπεζεντάκου, θα φιγουράρει και η δική μου δουλειά.

Αυτό πάντως που εμένα με ενδιαφέρει είναι να ακούσεις τα τραγούδια μου και όχι σώνει και καλά να τα αγοράσεις. Άκουσε τα στη σελίδα μου, κατέβασέ τα από το internet αν τα βρεις ή αντέγραψέ τα από κάποιο φίλο που είχε τη τύχη (ή την ατυχία) να τα έχει στη κατοχή του. Αν βρεις κάτι ενδιαφέρον, δώστα και σε όποιον φίλο σου νομίζεις ότι μπορεί να τα εκτιμήσει. Και αν νομίζεις ότι αξίζει το κόπο στείλε μου σχόλια, απόψεις, προτάσεις, παρατηρήσεις ή ακόμα και αντιρρήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή τη δουλειά όπως το Χριστόφορο Κροκίδη, το Φώτη Γιαννόπουλο, το Δημήτρη Μαργιολά, το Γιάννη Σαρόγλου, το Σπύρο Γλένη , το Δημήτρη Ουλή, το Βαγγέλη Τούντα και τη Σοφία Σταυρουλάκη που έπαιξαν στις ηχογραφήσεις .Τέλος να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της δισκογραφικής εταιρείας «ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ»  για την υποστήριξή τους.

Να είστε καλά και καλή ακρόαση.